Център по китайска медицина, масажи, рейки, акупунктура
     
 

Масажор за очи и лице WISDOM с програма „Relax”

Масажът с масажора премахва очното напрежение и подобрява кръвоснабдяването на очната ябълка и лицето. Масажът помага за намаляване на торбичките под очите/ струпване на мастна тъкан и вода/ и тъмните кръгове под тях, повишава еластичността, стимулира обмяната на веществата в клетките, намалява количеството и дълбочината на бръчките.

Формата на масажора, съдадена с помоща на компютър, съответства с най-голямата точност на формата на околоочните области на местата на разположение на акупунктурните точки. Масажорът има 22 накрайника, направени от силиконов гел, непредразполагащ към алергия. На върха на всеки накрайник е разположена пластина, изработена от сплав от редки метали.

Микромоторът, разположен в масажора, нанася съответната акупунктура в различни режими: 15 на брой класически китайски масажи – акупресура, акупунктура, шиатцу и т.н.

В апарата е монтирана компютърна схема, която позволява да почувствате дълбокия ефект на “Relax” – отпусканепод въздействието на цифрова музика, еко звуци от природата: крясък на чайки, шум на морски прибой, птичи песни и т.н.